Prepare for updating your registration

Forbered dig på at ajourføre din registrering

De følgende trin forklarer processen for, hvordan du ajourfører din registrering i de tilfælde, hvor du erkender, at en ajourføring er nødvendig.

1. Sørg for, at du har adgang til REACH-IT
  • REACH-IT kan tilgås fra ECHA's hjemmeside.
  • Hvis du har brug for at gendanne din adgangskode, skal du klikke på afsnittet "Glemt adgangskode?" på login-siden for ECHA-konti. Følg instruktionerne hele vejen igennem. For at gendanne din adgangskode skal du huske dit brugernavn og svaret på dit sikkerhedsspørgsmål. Specifikke oplysninger om trinnene til gendannelse af adgangskoder til REACH-IT findes i "ECHA Accounts Manual for Industry Users" (ECHA-kontomanual for brugere i industrien).
  • Hvis du har brug for at gendanne dit brugernavn, skal du klikke på afsnittet "Glemt brugernavn?" på login-siden for ECHA-konti. Følg instruktionerne hele vejen igennem. Specifikke oplysninger om trinnene til gendannelse af brugernavn til REACH-IT findes i "ECHA Accounts Manual for Industry Users".
  • Adgangskoder til ECHA-konti udløber hver tredje måned; det anbefales, at du fornyer din adgangskode i tide. Sørg for, at du ajourfører din adgang til ECHA's ansøgninger.

2. Kontrollér, om din ajourføring kan foretages i REACH-IT

Det er ikke alle ajourføringer, der kræver indsendelse af et IUCLID-dossier. Følgende ajourføringer er rapporteret i REACH-IT:

• Hvis du ikke længere fremstiller eller importerer et stof, skal du anmelde ophøret af fremstilling eller import til ECHA ved hjælp af funktionen "cease manufacture or import" (ophør af fremstilling eller import), der findes på siden for stoffets referencenummer.
  • Genoptagelse af fremstilling eller import uden igen at skulle registreres — medmindre du er ophørt med at fremstille eller importere efter at have modtaget et udkast til en evalueringsafgørelse (yderligere oplysninger findes i de praktiske vejledninger "How to act in a substance evaluation" (vejledning i, hvordan du skal forholde dig ved en stofvurdering) og "How to act in a dossier evaluation" (vejledning i, hvordan du skal forholde dig ved en evaluering af et dossier). Når du har meddelt, at du har genoptaget fremstillingen eller importen, skal du kontrollere, om der også er behov for ændringer i dossieret.
  • Ændring af virksomhedens navn eller adresse (følgende ændring foretages i ECHA-konti).
  • Ændring af virksomhedens størrelse.
  • Ændring af juridisk enhed (opdeling/sammenlægning/ændring af enerepræsentant). Du skal kontrollere, om der også er behov for ændringer i dossieret.

For yderligere oplysninger om registreringsopdateringer, se afsnit 7 "When and how to update a registration" (hvornår og hvordan skal en registrering ajourføres) i "Guidance on Registration" (vejledning om registrering).

3. Sørg for, at du har adgang til dit IUCLID-stofdatasæt.

Bortset fra de tilfælde, der er nævnt ovenfor, skal du, for at ajourføre dine registreringsoplysninger, ajourføre dit IUCLID-stofdatasæt, oprette et dossier og indsende det til ECHA via REACH-IT.

• ECHA understøtter ikke indsendelse af dossierer med IUCLID-versioner, der er ældre end IUCLID 6. Brug IUCLID Cloud migration til at migrere dit dossier til IUCLID 6.
  • Med IUCLID Cloud-tjenesten kan du altid arbejde med den seneste version af IUCLID i skyen uden at skulle installere IUCLID på din computer eller på din virksomheds servere. Tjenesten tilbyder op til 5 GB datalagring pr. juridisk enhed.

Hvis du ikke længere har adgang til dit stofdatasæt som en sidste udvej, kan du kontakte ECHA.

Prepare for updating your registration related