Indsendelse af en downstream-brugerrapport om ikkeunderstøttede anvendelser

Downstreambrugerrapporterne indsendes via REACH-IT.

Inden indsendelsen, skal du udarbejde din rapport ved hjælp af IUCLID 6. Du kan enten bruge den selvstændige IUCLID, der er installeret lokalt på din computer, eller bruge de gratis ECHA Cloud-tjenester, der altid anvender den seneste IUCLID-version. Hvis du ønsker at indsende en opdatering, men ikke har IUCLID-datasættet, kan du anmode om at downloade dit dossier fra REACH-IT og konvertere det til et datasæt i IUCLID.

Du kan benytte dig af den detaljerede beskrivelse i vejledningen – Sådan udarbejder du en downstreambrugerrapport – når du skal udarbejde dit IUCLID-dossier.

Der bør indsendes en kort generel beskrivelse af anvendelsesforholdene sammen med IUCLID-dossieret. Der findes en valgfri skabelon til brug ved fremlæggelse af information om anvendelsesforhold.

Log på REACH-IT, åbn menuen, og vælg "Downstreambrugerrapport > Upload et IUCLID-dossier"

Indsend din rapport ved at følge instrukserne i opsætningsguiden. Når din rapport er indsendt i REACH-IT, kan du følge dens indsendelsesstatus i REACH-IT. Du skal ajourføre din rapport fra referencenummersiden i REACH-IT.